Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Svetry na scénu! Vybraly jsme pro vás ty nejhezčí, které jsou teď v obchodech

16. listopadu 2018 | 06:00

Svetr je důležitou součástí našeho podzimního a zimního šatníku. Vlastnit byste měla klasický rolák, jednoduchý kašmírový či vlněný svetr a kardigan. Dnes se ale zaměříme na originálnější kousky, které oživí i úplně obyčejné džíny. Kde letos seženete ty nejhezčí svetry?

Čím větší zima je, tím více máme nutkání se do něčeho zachumlat – a svetr je k tomu naprosto ideální. Tentokrát zapomeneme na jednoduché kousky, které se dají kombinovat se vším, a poohlédneme se po těch zajímavějších a originálnějších, které skvěle oživí obyčejné kalhoty nebo jednoduchou sukni.

Ještě než k nám dorazí výrazné vánoční svetry, kupte si kousek, který můžete nosit po celý podzim i zimu. Milovnice zvířat ocení leopardí či zebří vzor, klasikou jsou pruhy, kostky nebo vyšívané květiny.

Nosí se ale i další grafické potisky či třpytivé aplikace, jaké má třeba kousek z Reserved za 999 korun, ve kterém vás nikdo nepřehlédne. Velmi hravé svetry s potisky duhy najdete v obchodě F&F a další třpytivé v obchodech Esprit nebo Zara.

Reserved, 999 Kč
Autor: archiv firem

Vsadit můžete i na zajímavý střih v podobě řasených rukávů nebo na výraznou barvu. Na výběr je opravdu spousta krásných kousků. Na ty nejlepší se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová