Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sukně jen v létě? Chyba! Spárujte ji s kozačkami a budete za hvězdu a v teple!

Fotografie
18. listopadu 2018 | 06:00

Jak nejlépe zkombinovat sukni či šaty v chladných dnech? Spárujte je s kozačkami! Kombinaci unosíte do kanceláře, ale i na večeři. Inspirujte se!

Mnoho žen se v zimě vzdává šatů a sukní jen kvůli tomu, že nevědí, jak je kombinovat. My se tentokrát zaměříme na jejich kombinaci s botami. Samozřejmě že zima si žádá něco teplejšího, než jsou tenisky nebo lodičky, které jsme běžně zvyklé k šatům a sukním nosit.

Na své si zde přijdou kozačky. Vysoké kozačky nad kolena jsou trendy již několik sezon, hodí se snad ke všemu. Pokud si nejste jistá, vyhněte se jen kombinacím s příliš krátkými délkami, abyste nevypadala, jako když šlapete chodník. Pro tuto kombinaci musíte mít cit.

5255476:gallery:true:true

Skvěle tyto kozačky vypadají v kombinaci s delšími délkami, kdy vám nevykukuje ani kousek nohou. Budete v teple stejně jako v případě, že byste si vzala kalhoty. Letos se také nosí řasené a westernové kozačky.

S těmi řasenými, neboli shrnutými, kozačkami budou nejlépe vypadat vzdušné šaty či úzké kalhoty. Dávejte si však pozor na zbytek outfitu, protože tyto kozačky působí mohutně, vhodnou volbou jsou proto kousky na podpatku. Westernové boty noste také opatrně, skvěle budou vypadat s romantickými kousky, jako jsou třeba květované šaty nebo minimalistické oblečení. Vždy hledejte harmonický look.

5255463:gallery:true:true

Rozhodně si nemusíte kupovat jen černou variantu. Vyhrajte si s bílými nebo vínovými barvami a přidat můžete i zvířecí vzory, které se letos nosí ve velkém, ale žádají si už jednodušší kombinace oblečení. Inspirovat se můžete třeba v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová