Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Špatné spodní prádlo škodí vašemu tělu i stylu. Tohle jsou zásadní chyby, které děláte!

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    12. listopadu 2018 | 06:00

    Spodní prádlo nám může opravdu pomoci při skrývání některých drobných nedostatků. Pokud ho ale neumíte nosit, je pravděpodobnější, že vašemu tělu, ale i stylu spíše uškodí. Na co si dát pozor?

    Když chcete vypadat perfektně, začněte u spodního prádla. Nepadnoucí kalhotky nebo podprsenka umí zbořit i ten nejdražší outfit. Podívejte se na 5 nejdůležitějších pravidel, která se vyplatí dodržovat.

  • Pod bílou blůzkou

    Řeč je o průsvitných nebo krajkových vršcích. Správně byste si měla vybírat podprsenku ve stejném barevném tónu, jako je vaše blůzka. Kombinaci bílé blůzky a černé podprsenky rozhodně vynechte, stejně tak je nevzhledná bílá podprsenka. Pokud si nejste barvou podprsenky jistá, vsaďte na jistotu a volte béžovou (tělovou). Pokud je blůzka průhledná až moc, zkuste krajkovou braletku. Správný příklad můžete vidět na obrázku vpravo na Emmě Stone.

    5254733:gallery:true:true

  • Pravidla podprsenky

    Podprsenka by měla být neviditelná. V první řadě musíte vnímat materiály u podprsenky i svršků, které nosíte. Čím je svršek volnější, tím více může být podprsenka zdobná. Pokud však upřednostňujete upnutější oblečení, podprsenka by měla být hladká. U Emmy Watson vpravo byste podprsenku ani nezaregistrovala, a tak to je správně.

    5254737:gallery:true:true

    Video se připravuje ...
    Aby podprsenka dělala krásný dekolt, stačí dbát na těchto pár věcí • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Braletky

    Braletky jsou pohodlné krajkované podprsenky bez kostic. Hodí se spíše pro ženy s menším poprsím. Braletku můžete nosit pod svetrem, ale i pod průhledným svrškem, jen si dejte pozor a neudělejte stejnou chybu jako Gigi Hadid na obrázku vlevo – nenoste ji pod krajkové svršky. Záleží na typu, ale některé se dají nosit i místo svršků. Noste je však pouze k sukním či kalhotám s vysokým pasem.

    5254738:gallery:true:true

  • Kalhotky

    Nepadnoucí kalhotky dokážou zkazit celý look, jak vidíte na obrázku dole. Nezáleží jen na velikosti kalhotek, ale i na jejich textuře, která by měla být podobná kalhotám nebo sukním, které na nich zrovna nosíte. Jedině tak nebudou vidět. Kalhotky si jednoznačně zkoušejte, pro větší pohodlí volte kalhotky s vyšším pasem a beze švů. Jak vidíte, tak na velikosti nezáleží, i větší pozadí může vypadat skvěle, jak dokazuje Kim Kardashian.

    5254734:gallery:true:true

  • Punčocháče do práce

    V některých případech se punčocháčům nevyhneme po celý rok, například na některé společenské akce, ale i do práce, kde je daný dress code. Berte ohled na událost, ale i na obuv, kterou si berete. Silnější punčocháče se hodí k vyšším botám, zapomeňte na ně, pokud si berete boty s otevřenou špičkou. Vzorované punčocháče se hodí na běžné nošení, nikoliv na společenskou událost. Pokud máte silnější nohy, vyhněte se jim úplně.

    5254735:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.