Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nový módní doplněk pro věčné zmrzlíky: Návleky na nos!

23. října 2018 | 06:00

Velmi chladná rána už vyžadují probrat šatník, abyste zjistila, zda jste na zimu opravdu připravená. Máte šálu, rukavice, čepici, teplé ponožky, vše tedy bude v teple... Až na nos! Jak uchovat i tuto část těla v teple? Tenhle lehce bizarní trend uvítají věční zimomřivci!

Někteří lidé skutečnost, že jim mrzne nos, řeší kuklou. Nejenže je nevzhledná, ale nakonec v ní každý vypadá, jako by chtěl vyloupit banku. V britské firmě The Nosewarmer Company vymysleli řešení, a tím jsou návleky na nos. 

Zakladatel společnosti Sally Steel-Jones dostal tento nápad už v roce 2009. Jeho společnost vyrábí návleky v nejrůznějších stylech a barvách, a to jak pro ženy, tak i pro muže. Posílají je téměř do celého světa, stačí si na jejich stránkách vybrat ten pravý styl. Cena se pohybuje kolem dvou stovek korun.

Některým možná tento nápad přijde směšný, ale pro jiné bude lepší chodit se stylovým návlekem než s červeným a zmrzlým nosem. Stane se tento návlek vaším nezbytným zimním doplňkem? Podívejte se na všechny typy, které si můžete pořídit:

Autor: Markéta Luštincová