Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nestojí moc a osvěží váš šatník: Trendy kousky do 600 korun!

19. října 2018 | 06:00

Nechcete moc utrácet, ale ráda byste svůj šatník obohatila nějakým trendy podzimním kouskem? To není tak složité. My jsme pro vás našly ty nejlevnější trendy, které jsou právě teď v obchodech k dostání. Pořídíte si šaty, kabát nebo baretku?

Ne každý nákup musí zruinovat váš rozpočet, stačí vědět, kam vyrazit a co si koupit. Toužíte-li po nových šatech, na své si přijdete v obchodě Reserved, kde květované prodávají za 499 korun, kostkované pak najdete v obchodě House za 549 korun a leopardí v H&M za 399 korun.

Levně se dá pořídit i podzimní svetr. Zaměřte se zejména na výrazné barvy. Krásné kousky nabízejí obchody F&F, Bershka, Marks and Spencer, Mohito i Sinsay. Nejnižší ceny začínají na 299 korunách.

Letošní podzim se rozmohl i trend tvídu. Pokud se vám líbí a nechcete za něj moc utrácet, jděte do obchodu Zara. Tvídová sukně za 499 korun nebo kabát za stejnou cenu jsou zkrátka skvělé nabídky.

Doplňky by se daly považovat za nejlevnější a taky nejúčinnější oživení šatníku. Třeba s kabelkou nebo s kloboukem bude každý outfit rázem vypadat jinak. Krásnou kabelku se zvířecími vzory zakoupíte v obchodě Stradivarius za 399 korun nebo seženete klobouk s perličkami v obchodě C&A za 398 Kč. Pokud si na to troufáte, jednoznačně si letos pořiďte baret nebo ledvinku.

Podívejte se na další kousky, které seženete za ceny do šesti stovek:

Autor: Markéta Luštincová