Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pozor na oblečení, které deformuje vaši postavu, i když je dokonalá!

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    8. října 2018 | 06:00

    Máte štíhlou postavu, ale někdy když se obléknete, připadáte si silnější, než jste? Možná je na vině některý druh oblečení, který postavu deformuje. Jakým kouskům byste se tedy měla začít vyhýbat?

    Žádná z nás nechce vypadat silněji nebo méně štíhlá, než je. Některé oblečení však takový dojem budí. Špatný příklad jsme pro vás našly na celebritách. Podívejte se tedy na sedm kousků, které by bylo lepší vyřadit ze šatní skříně.

  • Zkrácené kalhoty

    Alessandra Ambrosio má dokonalou postavu a dlouhé nohy, proto některé věci nemusí až tolik řešit, třeba jako tyto zkrácené džíny, které jsou letos opravdu populární. Ženám s menší postavou a kratšíma nohama tyto kalhoty na výšce ale ještě uberou. Volte proto kalhoty v délce buď klasické, nebo zkuste opravdu dlouhé a do zvonu. A pokud se zkrácených kalhot přece jen nechcete vzdát, doplňte je vždy botami na podpatku.

    5197504:gallery:true:true

  • Asymetrické střihy na šatech a sukních

    Tyto šaty, které zvolila Emma Watson, přitahují pozornost k nohám díky jedné kratší části. Není to ale úplně výhra; asymetrické střihy nohy zkracují, a ještě vám přidají pár centimetrů v bocích. Šaty a sukně s rozparkem vypadají mnohem lépe a také jsou sexy. Jen nezapomeňte, že rozparek nesmí vést moc vysoko, měl by vám umožnit sedět i chodit bez jakéhokoliv problému.

    5197505:gallery:true:true

  • Šatičky jako pro panenku

    Tyto šaty jsou skvělé, ale spíš pro dvanáctileté holčičky. Zkrátí vám nohy a způsobí, že tělo vypadá širší a plnější. Hlavně ale tento typ šatů zdůrazňuje skutečnost, že žena, která je nosí, se snaží vypadat mladší, než je, což zrovna v případě Jennifer Aniston příliš nechápeme. Náhradní variantou mohou být dlouhé šaty nebo kratší a užší střih pro zvýraznění postavy i nohou.

    5197509:gallery:true:true

  • Kousky s volánkem

    Peplum je vlastně takový volánek, který se přidává na topy do jejich spodní části nebo na sukně či šaty pod oblast pasu. Opticky může ubrat v pase pár kil, ale naopak jinde je přidá, jak můžete vidět na Charlize Theron, která z profilu vypadá, jako by měla velké bříško. Pokud chcete zdůraznit pas, na peplum zapomeňte a zvolte pásek. Pokud chcete zakrýt bříško, oblékejte kousky s vysokým pasem.

    5197508:gallery:true:true

  • Pelerína

    Tento oversized kousek způsobuje to, že ženy vypadají silnější a menší, zejména když zvolí krátkou verzi kabátku jako Victoria Beckham. Pokud se přece jen nechcete tohoto stylu vzdát, volte středně dlouhý kabát z měkkých tkanin.

    5197511:gallery:true:true

  • Svetrové šaty

    Pletené svetry jsou prý skvělé na zakrytí nedostatků. Ale že přidají mnoho kil navíc, to už málokdo řeší. I štíhlounká Hailey Baldwin v tomto svetru vypadá až moc objemně. Vše lze vyřešit páskem. Váš pas zeštíhlí a vaše prsa budou vypadat větší.

    5197507:gallery:true:true

  • Šaty v áčkovém střihu bez pasu

    Tento střih šatů nesedí ani Keiře Knightley. Zejména když zvolíte áčkový střih z pevných a těžkých látek, ihned vám přidají pár kilo navíc. Ukažte svůj tvar těla pomocí šatů zdůrazňujících pas, který je definován průstřihem.

    5197510:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  trendy, móda, styl, outfit, oblečení, postava, jak nosit
Diskuse ke článku
.