Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ledvinky jsou zpět! Na kabelkách frčí zvířecí vzory, chlupy i kostka

21. září 2018 | 06:00

Chcete oživit svůj podzimní šatník, ale nechcete si pořizovat spoustu nových kousků? Postačí vám kabelka! Jaké jsou letošní trendy?

Letos by vám neměla chybět vzorovaná kabelka. Frčí kostky i vyšívané květiny. Odvážné ženy mohou sáhnout po zvířecích vzorech, a ne jen po těch leopardích! Letos se totiž nosí i hadi a krokodýli.

Pokud vzorům zrovna moc nefandíte, zkuste chlupatou kabelku! Na podzim a zimu je to ideální kousek, který krásně doplní váš oblíbený kabátek. Asi nejvíce takových kousků seženete v obchodě Deichmann, kde začínají už na 399 korunách.

Bez vzorů jsou i kabelky, které vypadají jako z divokého západu. V obchodě Lindex najdete kousek s perforováním za 699 korun. Pro úplně jednoduchou westernovou kabelku jděte do CCC, kde stojí 499 korun.

Prohlédněte si ty nejkrásnější kabelky tohoto podzimu:

Žádným překvapením nejsou ani ledvinky, které se vrátily už vloni. A ať si každý říká, co chce, v módním provedení vypadají zkrátka skvěle. Proto doporučujeme koupit si novou variantu a tu starou, kterou máte z 90. let, si nechte schovanou na památku.

Třeba tento krásný kousek z Manga vás vyjde na 899 korun. Spojíte tak dva módní trendy, ledvinku a zvířecí vzory. Pokud do ledvinky nechcete tolik investovat, jděte do obchodu, kde ledvinku zakoupíte za 399 korun.

Mango, 899 Kč
Autor: archiv firem

Autor: Markéta Luštincová