Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podzimní šaty do 900 korun! Kde je seženete?

14. září 2018 | 06:00

Léto pomalu končí, a tak je čas připravit se na chladnější měsíce. A zatímco se na zimu ani chladnější dny netěšíte, náladu vám zlepší nádherné podzimní šaty, které navíc seženete do devíti stovek!

K tomuhle není co dodat. Utrácet nechceme, ale v nových kolekcích je tolik krásných kousků. Zejména pak šaty. Díky příznivým cenám si ale alespoň jedny budete moct do svého podzimního šatníku pořídit. Jedná se o nezbytný kousek, bez kterého se na podzim neobejdete.

A jaké letos frčí? Chybu neuděláte se zvířecími vzory, s pruhy ani s květinami. Šaty se zvířecími vzory už s ničím složitým nekombinujte, celek by vypadal opravdu lacině. Rada pro jejich výběr je  držte se jednoduchých střihů. 

5161257:gallery:true:true

Pokud chcete dokázat, že módě rozumíte, oblékněte květinové šaty ke koženému křiváku. Přesně tak můžete využít i své letní šaty. Stejně jako loňský rok stále frčí kostky. Kostkované šaty seženete třeba v obchodě Mohito za 899 korun nebo ve Stradivarius za 449 korun.

Chcete-li mít doma šaty, které se hodí téměř na jakoukoliv událost a navíc skryjí nedostatky, pořiďte si košilové. Na podzim se ukažte v zemitých barvách žluté, zelené nebo vínové. Krásný kousek v hořčičné žluté najdete v obchodě Reserved za 699 korun a pro tmavě zelený do Reserved, kde šaty zakoupíte za 899 korun. Další tipy na nákup šatů si projděte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová