Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hitem podzimu jsou opět kotníkové boty! Kde je pořídit, než se vyprodají?

12. září 2018 | 06:00

Září je čas, kdy v botníku pomalu opět přivítáme zavřené boty. Mnoho klíčových kousků se ale z obchodů vyprodá mnohem dřív, než se počasí změní. Po jakých kotníkových botách tedy letos sáhnout s předstihem?

Máte doma plný botník, ale na podzim stále nevíte, co si obout? My doporučujeme pořídit si dvoje kotníkové boty. Jedny jednoduché, které obujete ke všemu. Nejvděčnějším kouskem jsou perka připomínající jezdecké boty. Jsou pohodlné a  univerzální. Navíc je seženete opravdu všude. 

Druhý kousek by měl být výraznější, stačí si vybrat dle vašeho stylu. Letos frčí i tak trochu bláznivé kousky. Největším trendem jsou zvířecí potisky. Omezovat se nemusíte jen na leopardí srst a klidně vklouzněte do obuvi se zebrou nebo hadem. Potiskům se letos nevyhnete, pokud neholdujete divokým zvířatům, zkuste potisk kostek, objevuje se totiž i na botách!

Jaké další kousky najdete v obchodech? Kotníkové boty s geometrickými podpatky, s ozdobou perliček a v kovbojském duchu stejně jako minulý rok. Pro méně odvážné budou vhodné třeba lakované boty nebo ty v červené či bílé barvě.

Podívejte se do velké fotogalerie kotníkových bot, které si právě teď můžete zakoupit:

Autor: Markéta Luštincová