Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

6 kousků, se kterými zvládnete celý podzim: Nic jiného nepotřebujete!

10. září 2018 | 06:00

Po létě, kdy si vystačíme se vzdušnými šaty a sandálky, je zde podzim a nám jako obvykle připadá, že nemáme co na sebe. Se základními kousky je každé období jednodušší. Které vám pro toto období chybí?

Abyste s příchodem nové sezony nemusela utratit celou výplatu, vybrali jsme pro vás základní kousky, které by neměly chybět žádné ženě v šatníku. Díky nim budete připravená zvládnout hravě celé sychravé období.

Denimovou bundu schovejte na jaro a na podzim vytáhněte blazer. Jedná se vlastně o takové teplejší a pevnější sako, ideální na podzim. Letos zabodujete zejména tím kostkovaným, ale chybu neuděláte ani jednoduchým kouskem.

Blazer se dá kombinovat snad se vším, skvěle vypadá s džínami i s midi šaty. Ty jsou také součástí základního šatníku na podzim, nejlépe nějaké s potiskem. Žádný šatník není bez takovýchto šatů kompletní.

5153700:gallery:true:true

Vrhněme se na svršky. Kromě kožené bundy, která se vám hodí po celý rok, je zde lehký kabátek  trenčkot. Stačí ho přehodit přes jakékoliv oblečení a skvěle vás ochrání před nepříznivým počasím. Pod trenčkot i blazer pak můžete navrstvit svetr. Ten vybírejte tak, aby vás nekousal a mohla jste s ním prožít nejen podzim, ale i zimu.

5153721:gallery:true:true

Poslední důležitou položkou jsou boty, a to kotníkové. Zde máte nekonečně mnoho variant. My doporučujeme kožená černá nebo hnědá perka, která obujete zkrátka ke všemu.

Tipy na nákup základních kousků si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová