Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tohle vám nesmí chybět v podzimním šatníku: Máte některé kousky už doma?

7. září 2018 | 06:00

Ačkoliv podzimní počasí nemusíte zrovna milovat, tyto podzimní bundy rozhodně budete! Pojďme si představit základní trendy tohoto podzimu. Kterou bundu si vyberete?

Předtím než se navlékneme do vlněných kabátů, si ještě chvíli můžeme užít lehčího oblečení. Bunda vám nesmí na podzim chybět, navíc některé kousky se v zimě dají skvěle vrstvit pod kabát.

Začněme retro kouskem, a to větrovkou, ta je jednoznačně podzimní kousek, který v šatníku potřebujete. Její vzhled se dost změnil od dob, co vás maminka nutila nosit ji do školy. 

5153244:gallery:true:true

Chybu neuděláte ani s denimovou bundou. Pořiďte si kousek s výšivkami, kožíškem nebo oversized střih. Pro dámy, které rády zůstávají elegantní, jsou tu trenčkoty. Letos však ve vylepšeném provedení. Klasický trenčkot z módy nikdy nevyjde, ale pokud ho opravdu milujete, pořiďte si letos kousek z průhledného nebo denimového materiálu či zdobený volánky nebo mašlemi.

Reserved, 1799 Kč
Autor: archiv firem

Stejné je to s koženou bundou. Vyzkoušejte zajímavější variantu s kožíškem, která je na podzim jako dělaná. Prodávají se i kousky s kožíškem odepínacím, který se dá snadno sundat. Rázem máte úplně jinou bundu.

Všechny zmíněné kousky si letos můžete zakoupit v provedení, které zvýrazní váš pas, nosí se totiž pásky. Stejně tak je módní kostka. Chybu neuděláte s kostkovaným sakem, bundičkou nebo přehozem. Nosí se kostky ve všech barvách!

Nový kousek si můžete teď hned vybrat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová