Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trendy sukně na podzim: Jak si vybrat tu správnou?

31. srpna 2018 | 06:00

Léto je pomalu na ústupu, ale to rozhodně neznamená, že se musíte vzdát sukní. Co se takhle podívat po nějakém novém kousku? A jak si vybrat perfektní sukni přesně na míru?

Na konfekční velikosti až tolik nezáleží, při výběru sukně je rozhodující tvar těla. I když máte bříško nebo plný zadeček, základním vodítkem zůstává vnější silueta z čelního pohledu. V sukni se navíc musíte cítit pohodlně, sexy a přitažlivě. Nezapomínejte ani na to, že je potřeba zvýraznit přednosti, a naopak potlačit to, co už tak dokonalé není.

Velmi trendy jsou plisované sukně. Ty sednou chlapeckým postavám, ale vzdát se jich nemusíte ani tehdy, máte-li plné boky. Stačí zvolit šikovný střih. Ženy s chlapeckou postavou mohou vybírat i z áčkových sukní. Zvýrazní totiž ženské křivky.

V obchodech najdete i mnoho kolových sukní, které jsou nejlepší volbou pro postavu typu hruška. Zvýrazní pas a zakryjí ostatní nedostatky. Můžete však zůstat i u klasické pouzdrové sukně. Ta sluší každé postavě, ale pozor na výběr vršku: když je spodní část těla obepnutá, ta horní by měla být volnější. Pro odvážnější tu jsou minisukně. Nošení této délky vyžaduje hezké nohy, souměrnou postavu a především sebevědomí.

Reserved, 449 Kč
Autor: archiv firem

Podzimní trendy velí jasně: pokud chcete jít s dobou, pořiďte si sukně v zemitých barvách s potiskem kostek nebo zvířecího vzoru. Tak jakou sukni si letos koupíte vy? Vybírat můžete i z naší fotogalerie:

Autor: Karolína Havlíková