Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Džíny, které se budou nosit na podzim: Zvonáče i extravagantní potisky

3. září 2018 | 06:00

Letošní jaro se staly velkým hitem mom džíny, ty teď ale zase rychle ukliďte na dno skříně a poohlédněte se po těch nejžhavějších trendech tohoto podzimu. Jaké džíny se tedy budou nosit?

Jednou z největších změn, které jsme na podzim zaznamenaly, je to, že denim se bude nosit v tmavším provedení. Tak jako loni frčely světlé džíny, letos pofrčí ty tmavé. 

Vrátíme se také zpět do 60. let, kdy se nosily zvonové kalhoty. Obecně – pokud se chcete držet trendů, letos vám široké kalhoty nesmějí chybět. Ty zvonové budou slušet všem postavám, rozšířené nohavice totiž odpoutají pozornost od všech nedostatků, a navíc skvěle vytvarují siluetu.

Nosit se ale budou i celé široké nohavice – jako třeba culottes. Ty budou slušet spíše štíhlým ženám. Příklad širokých nohavic můžete vidět na herečce Lucy Hale, podobný kousek najdete v obchodě F&F za 699 korun.

5141025:gallery:true:true

Konec letní sezony ovládaly mom džíny, na podzim zažijí malou obměnu: nosit se budou takové, které mají nohavice rovného střihu. Pokud máte raději úzké džíny, vsaďte na různá letošní vylepšení. Vybrat si můžete džíny ozvláštněné různými potisky nebo ty, které měly velký úspěch už minulý rok: džíny s postranními pruhy, neboli lampasy.

5141022:gallery:true:true

Pokud vás tmavý denim nebaví, můžete letos sáhnout po nejrůznějších barvách, v obchodech není nouze o vínové, žluté nebo třeba zelené džíny. I Kendall Jenner zvolila barevný denim, který rozzáří ponuré podzimní ulice.

5141023:gallery:true:true

Na to, kde můžete letošní novinky koupit, se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová