Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kombinace, kterou musíte začít nosit! Sako a džíny do práce i na rande

Fotografie
2. září 2018 | 06:00

Jednoduchá a elegantní kombinace, která nikdy nezklame. Sako a džíny můžete nosit stále dokola a obměňovat je různými způsoby tak, aby se hodily do práce, na večírek i na víkend.

Sako a džíny vám vlastně pomohou ve chvíli, když už nevíte, co na sebe. Tento komplet unosíte celou sezonu, v zimě stačí přes sako přehodit kabát nebo pod sako obléknout rolák a v létě tuto kombinaci můžete využít na večerní párty. Když je opravdu horko, stačí vyměnit džíny za kratší variantu denimových šortek.5140868:gallery:true:true

Samozřejmě si tuto skvělou kombinaci můžete vzít i do práce, pokud však nemáte přísně daný dress code. Do práce doporučujeme spíše tmavší džíny, jsou elegantnější. Světlejší kousky si nechte na trávení volného času. 

Snažte se kombinovat kousky tak, aby se mísilo elegantní s ležérním. K saku totiž vypadají skvěle jak tenisky, tak trička s nápisy. Zkombinovat je samozřejmě můžete i dohromady, ale co vyzkoušet doladit sako a džíny teniskami a elegantním kloboukem nebo zvolit roztrhané džíny a přidat lodičky?

5140891:gallery:true:true

Skvělý tip máme i na večerní události. Top nechte doma, odvážné dámy si mohou vzít zdobnou podprsenku, vhodné je ale i krajkové body. Sako přes ně přehoďte a v pase ho převažte páskem. Na nohy obujte podpatky a můžete vyrazit. Slavnostní dojem ještě umocníte sametovým sakem.

5140865:gallery:true:true

Další tipy, jak obměnit kombinaci saka a džín, najdete v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová