Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak se mění styl celebrit: Poznali byste je?

20. srpna 2018 | 06:00

Styl některých celebrit se v průběhu let změnil k nepoznání. Z někoho se stala opravdová módní ikona, jiný chce jen za každou cenu upoutat pozornost. Kdo prošel největší změnou a komu to momentálně sluší nejvíc?

Když se podíváte na fotografie, které jsme pro vás připravily, zjistíte, že celkově byl styl některých celebrit na začátku 21. století jedním slovem nemožný. Mnoho z těchto celebrit ale dnes obdivujeme pro jejich módní vkus. To jen dokazuje, že doba, ve které žijeme, má obrovský vliv na to, jak se oblékáme. 

Na všechny celebrity, které změnily svůj styl, se podívejte v naší fotogalerii:

Jednou z největších změn si prošla Victoria Beckham (44), která dříve hodně experimentovala. Často měnila barvu i délku vlasů a oblékala si upnuté, nevkusné šaty. Dnes však miluje eleganci a neutrální barvy, dokonce založila svou vlastní módní značku. Je módní ikonou, kterou se inspirují tisíce žen.

Opravdu velkou změnou si prošla Kate Middleton (36), a to ihned poté, co se stala vévodkyní. Její změna oblékání byla logickým a očekávaným krokem. K nepoznání se změnila i zpěvačka Miley Cyrus (25). Začínala jako typická dospívající slečna v džínách a tunice, dnes svými rebelskými outfity doslova šokuje svět, protože její kreace jsou velmi vyzývavé a provokují.

Miley Cyrus v roce 2006 a 2018.
Autor: profimedia.cz

Koho nesmíme vynechat, je anglická zpěvačka Kelly Osbourne (33), která proměnami doslova žije. Téměř každý rok vypadá jinak, experimentuje především s vlasy a jejich barvou a střihem. Podle nás jí to nejvíce slušelo v roce 2014 s jemně vlnitými kratšími vlasy a fialkovým přelivem.

Kelly Osbourne v roce 2002, 2004, 2014 a 2017
Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová