Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nestárnoucí styl princezny Diany: Takto Meghan kopíruje její outfity

31. července 2018 | 06:00

Záměr, nebo náhoda? Meghan Markle se často stylizuje do modelů princezny Diany. Někdy je outfit téměř totožný, jindy se jedná o detaily. Podívejte se, které outfity už napodobila a proč.

Na Dianu vzpomíná snad každý. S napodobováním jejích modelů začala už vévodkyně Kate. Meghan Markle se rychle přidala.

Jako poctu Dianě – i jako "něco modrého" – si Meghan vzala na svatbu Dianin modrý akvamarínový prsten, který dostala od Harryho. Prsten ladil k bílým šatům od Stelly McCartney. V nich jela s Harrym na královskou večerní hostinu. Rozhodně se jednalo o symbolický čin.

2018 - Harry dal Dianin prsten Meghan.
Autor: profimedia.cz

Od svatby Meghan často obléká modely, které odhalují její ramena. Lodičkový výstřih si oblíbila. Zatímco někdo tvrdí, že těmito modely porušuje královský protokol, my zjistily, že Diana si tento střih také oblékala.

Podobné šaty s odhalenými rameny v růžové barvě, které Meghan oblékla u příležitosti oslav narozenin královny Alžběty II., si Diana oblékla v roce 1987 na operu v Berlíně.

5077674:gallery:true:true

Někdy však může jít o pouhou náhodu. V roce 2012 Meghan Harryho ještě neznala, a přesto oblékla podobné šaty jako Diana v roce 1996. Meghaniny šaty byly od návrhářky Diane von Furstenberg a od těch Dianiných se lišily jen v tom, že neměly flitry.

Na všechny outfity, které Meghan napodobila, se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová