Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jste opálená? Noste zářivé barvy!

Fotografie
12. srpna 2018 | 06:00

Zkuste se v létě vyhýbat černé barvě. K létu patří barvy a má to svůj důvod. V barvách, obzvlášť některých, totiž vynikne vaše snědá pokožka! Které barvy tedy nosit, pokud chcete zazářit?

V létě je ten pravý čas ukázat svou pokožku. Krásně opálenou pleť můžete ještě zvýraznit, a to díky tomu, co si vezmete na sebe. Mezi vhodné oblečení počítáme zejména to, které vaši pokožku odhalí, takže tílka, topy s odhalenými rameny, šaty, sukně i kraťasy.

Další významnou roli však hrají barvy. V těch tmavých vaše opálení zanikne. Bronzové pleti sluší neonové barvy. Pokud jsou na vás příliš výrazné, vyzkoušejte třeba bílou barvu nebo nejrůznější pudrové odstíny.

Dobře fungují barvy citrusů – zejména žlutá a oranžová. U šťavnatých barev ještě zůstaneme, protože stejně tak funkční jsou barvy melounu a rybízu. Dále barvy připomínající moře, a to tyrkysově modrá a světle modrá – naopak na tmavě modrou barvu v létě zapomeňte, tedy aspoň pokud nechcete zapadnout. Skvěle fungují i korálová a lososová barva.

5058640:gallery:true:true

Velmi vhodné jsou i barevné doplňky jako výrazné náušnice, náhrdelník nebo psaníčko. Opálená pokožka vypadá nejlépe se zlatými kovy. Pokud si na barevné oblečení nepotrpíte, zkuste si alespoň namalovat výraznou rtěnku nebo nalakovat nehty některou z doporučovaných barev. Jestliže však barvy milujete, nebojte se si s letním outfitem pohrát a kombinovat výrazné barvy dohromady!

5058632:gallery:true:true

Na všechny outfity se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová