Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Letní bundičky: Chybět vám nesmí denimová ani bomber

10. srpna 2018 | 06:00

Venku je stále horko a vy si říkáte, že bez bundy ještě chvíli vydržíte? Večer nebo v noci už vás ale může překvapit chladno. Kterou bundu využijete nejen na konci léta?

Klasikou dámského šatníku jsou rozhodně džíny, které – jak moc dobře víme – se hodí ke všemu. Stejné je to i s denimovou bundou. Denim je zkrátka malý zázrak. Není snad věc, ke které by se tato bundička nehodila, navíc ji unosíte celé léto.

Pokud však dáváte přednost elegantnějším modelům nebo si to žádá vaše práce, vsaďte na sako z lehkých materiálů, třeba ze lnu. Díky lehkému materiálu se nebudete potit, a pracovní léto tak hravě zvládnete.

Vhodnou variantou, která se hodí i na jaro, je bomber. Zapomeňte na nudu a pořiďte si nějaký barevný, třeba s květinami. Krásné kousky seženete třeba v obchodě Reserved za 599 korun nebo Cellbes za 999 korun.

Cellbes, 999 Kč
Autor: archiv firem

Na konci léta, na podzim, ale i v zimě pod kabát se vám pak bude hodit kožená či koženková bunda. I v tomto případě se vyhněte nudě, frčí totiž všechny barvy. Pokud víte, že bez této bundičky nedáte ránu, investujte do pravé kůže. Tu seženete v obchodě Mango za 2999 Kč v zelené barvě nebo v obchodě Stradivarius v červené barvě za 2599 korun.

Stradivarius, 2599 Kč
Autor: archiv firem

Na všechny krásné bundičky, ze kterých si určitě vyberete, se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová