Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hitem léta jsou špagetová ramínka! Kde koupíte nejhezčí kousky a s jakou je nosit podprsenkou?

15. června 2018 | 06:00

V létě se snažíme najít to nejlehčí oblečení. Co jiného tedy zvolit než šaty a topy na ramínka? Jaký kousek si vyberete vy?

Špagetová ramínka jsou svůdná a sexy. Takové topy a šaty nechají vaši pokožku v horku dýchat, a navíc umožní ukázat větší část opáleného těla. Vyplatí se proto zakoupit si nějaký barevný nebo bílý kousek, který opálení ještě více zvýrazní.

Když zvolíte kousek s úzkými ramínky, je třeba dát si pozor i na podprsenku. Tu buď úplně schovejte tak, že si vezmete podprsenku bez ramínek, nebo ji naopak ukažte. V takovém případě je ale nutné, aby výsledný efekt vypadal záměrně. K tomu poslouží podprsenky se zdobnými ramínky, třeba se zdobením květin, nebo širší krajková ramínka.

Míříte-li do práce, je vždy lepší přehodit přes ramena alespoň lehké sáčko. Obzvlášť pokud se musíte oblékat podle dress code, ramínka nejsou příliš vhodná. Vrstvení vás proto zachrání. Stejně tak vás vrstvení zachrání v případě, že už nemáte kůži na pažích pevnou a nechcete ji ukazovat. Není důvod si top nebo šaty na špagetová ramínka odpírat! Jen přes ně přehoďte vzdušnou košili, bolerko nebo průsvitnou halenku.

Na ty nejhezčí kousky na ramínka se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová