Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak nosit crop topy, i když máte větší bříško? Jde to!

Fotografie
26. května 2018 | 06:00

I s větším bříškem si můžete leccos dovolit, dokonce ani crop topy nejsou překážkou. Jak je ale nosit s vkusem? Stačí vědět, jak je správně kombinovat!

Nejjednodušším způsobem, jak crop topy nosit, je vzít si je ke kalhotám nebo k sukním s vysokým pasem. Díky tomu ukážete jen kousek kůže. Pokud si stále připadáte moc odhalená, přehoďte přes sebe kabátek, bomber nebo delší vestičku.

4986784:gallery:true:true

Takže směle ho kombinujte se všemi spodky, které vám zakryjí bříško. Crop top se tak hodí ke culottes kalhotám, k áčkovým midisukním, ale i k těm kratším, když máte odvahu.

V případě, že máte v oblibě lacláče, oblékněte crop top pod ně. Lacl vám totiž zakryje bříško a holá vám zůstanou jen záda. Crop top vypadá skvěle i s pouzdrovou sukní, která vám vytvaruje postavu. Když najdete stejný vršek, jako je sukně, snadno tak utvoříte dojem šatů.

4986787:gallery:true:true

Skvělým příkladem je i plus size modelka Ashley Graham, která má sebevědomí na rozdávání a to, že nemá velikost S, opravdu neřeší. Crop topy nosí s nadšením a dalo by se říct, že patří mezi její nejoblíbenější kousky. Vždy k nim volí podpatky a kalhoty, které sahají do pasu.

4986779:gallery:true:true

Všechny outfity můžete vidět v naší fotogalerii:

Ashley Graham radí plnoštíhlým ženám, že mohou oblékat cokoliv. Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Glamour Magazine/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová