Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejodhalenější outfity nejen z Cannes a BMA: Kdo překvapil a kdo se odhaluje pravidelně?

21. května 2018 | 06:00

Zatímco jsou některé celebrity zdrženlivé, jiné na sebe rády upoutávají pozornost různými způsoby, a to zejména na červeném koberci. Kdo se letos odhodlal jít doslova s kůží na trh v Cannes a na Bilboard Music Awards? A které celebrity si v odhalených outfitech libují dlouhdobě? Podívejte se do galerie!

V posledních dnech proběhly dvě významné události, na kterých celebrity ukazují své outfity - filmový festival v Cannes a Bilboard Music Awards. Některé hvězdy se ale řídí pravidlem, že méně je více a místo okázalých rób raději ukazují svoje dokonalá těla.

Typickým příkladem byla na obou akcích hudebnice a hvězda internetu Chantel Jeffries. Ta se objevila v outfitech s tak hlubokými dekolty, že si zaslouží obdiv za to, že dokázaly neodhalit víc, než měly.

V Cannes, zdá se, nejvíce odhalila česká modelka Petra Němcová, která měla jedny šaty s rozparkem tak proklatě vysoko, že odhalovaly kalhotky a druhé s velmi odvážnými průramky. Ani náhodou se ovšem nedá říct, že by to Petře neslušelo. a ruku na srdce, proti jiným kolegyním byly její modely ještě poměrně cudné.

Petra Němcová v Cannes 2018
Autor: profimedia.cz

Nejodhalenější outfity všech dob totiž zřejmě předvedly zpěvačky Miley Cyrus, u které se jedná o běžnou záležitost, Rihanna a Bleona Qereti. Kdo se opravdu rád odhaluje, jsou zejména modelky jako Alessandra Ambrosio, Gigi Hadid nebo Kendall Jenner. Nebojí se toho ani Kim Kardashian, která se do průsvitných šatů navlékla i v době těhotenství.

Ještě předtím je překonala herečka Rose McGowan, a to v roce 1998 na udílení cen MTV. Její model měl být prý formou tichého protestu po sexuálním útoku. Sama prohlásila, že to bylo poprvé, co se takto oblékla, a zejména z důvodu, že tehdy ještě nebyl lepší způsob vyjádření. Dnes jsou Instagram či Twitter.

4974117:gallery:true:true

Pravidelně volí odhalenější modely Jennifer Lopez, ale ona je umí nosit takovým způsobem, že nevypadají vulgárně ani lacině. Posuďte sami její outfit z Billboard Music Award z loňského roku.4974101:gallery:true:true

Autor: Markéta Tošnarová