Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Široké kalhoty: Naučte se je nosit místo slimek

Fotografie
19. května 2018 | 06:00

Úzké džíny jsou momentálně v módním pozadí. Proč tedy nezkusit něco nového? Obzvlášť do teplejších dnů se hodí něco vzdušnějšího, jako jsou široké kalhoty. Nejenže jsou pohodlné, ale jsou i nesmírně trendy. Pojďte se s námi podívat, jak takové kalhoty nosit.

Volnější materiály a širší nohavice se přesně hodí na jarní a letní sezonu. Dají se nosit do práce i na volný čas, stačí jen vědět, jak je nosit. Na vás je to, vybrat si ten správný střih. Takže my radíme vyzkoušet rovnou více střihů. I ty, které se vám zprvu nezdají, mohou na postavě vypadat úplně skvěle.

Už jste na sobě měla chinos, jogger, culottes, palazzo nebo hit letošní sezony paperbag kalhoty? Pokud se v těchto názvech nevyznáte, nahlédněte do našeho článku o kalhotách a už nikdy nebudete tápat v tom, o jaký střih se jedná. Navíc se dozvíte, který vám nejlépe sedne.

Široké kalhoty, ať už ty, které sahají až na zem, nebo ty, ve kterých ukážete kotníky, můžete kombinovat se sakem, koženou a denimovou bundou, se sandálky, lodičkami i teniskami. Dají se využít pro jakoukoliv příležitost.

Dokonce i sportovnější kalhoty, jako jsou ty s postranním pruhem, neboli s lampasem, nebo jogger kalhoty, které připomínají tepláky, se hodí k botám na podpatku, a tudíž je unosíte i do kanceláře nebo třeba na večírek.

4971849:gallery:true:true

Pokud toužíte po vzorech, ať už květovaných nebo aztéckých, snažte se je kombinovat s jednobarevnými kousky. Postačí vám jednoduchý top, sandálky nebo lodičky a sluneční brýle.

4971844:gallery:true:true

Naopak jednobarevné kalhoty kombinujte s pruhovanými topy nebo třeba s vtipnými tričky. Chybu však neuděláte ani kombinací s basic tričkem nebo s denimovou košilí.

4971867:gallery:true:true

Podívejte se do naší fotogalerie na outfity s širokými kalhotami:

Ve videu můžete vidět další outfity:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/TheLineUp/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová