Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Džíny a bílé tričko: Jak klasiku snadno proměnit v originalitu?

Fotografie
16. května 2018 | 06:00

Džíny a bílé tričko má doma každá z nás. Dohromady tvoří basic outfit, kterým nic nezkazíte, obzvlášť pokud zrovna nevíte, co na sebe. Aby vás tento look nepřestal bavit, dá se snadno oživit.

Pokud jsou vašimi oblíbenými džínami ty s vysokým pasem, zastrčte bílé tričko dovnitř. Zdůrazníte tak svůj pas a celý model bude rázem vypadat úplně jinak. Ještě více ho můžete proměnit přidáním pásku nebo tím, že si kolem pasu uvážete košili.

S takovými džínami se dá kouzlit ale mnohem víc. Udělejte z trička crop top, vpředu jednoduše uvažte uzel. Kousek kůže bude vykukovat mezi zauzlovaným tričkem a džínami, které vám ale zároveň zakryjí bříško.

Přes tričko přehoďte sako nebo bundičku. Můžete zvolit úplně jednoduchý model, nebo naopak přitvrdit a k jednoduchému outfitu zvolit něco extravagantnějšího. Vršek můžete ještě vylepšit tím, že si rukávy ohrnete a budete vypadat uvolněněji. Změnu vykouzlíte snadno i tak, že si ohrnete nohavice. V našem videu se můžete podívat na tři způsoby ohrnování nohavic:

Uvažte si šátek kolem krku nebo přidejte šperky, klidně si s nimi více pohrajte a zkuste je vrstvit. Více šperků vypadá stylověji, než když máte jen jeden. Vrstvit můžete náhrdelníky, ale i náramky. Náhrdelníky můžete klidně obléknout pod šátek.

4964378:gallery:true:true

Na závěr celý outfit můžete snadno ozvláštnit zajímavými slunečními brýlemi. Stačí si pořídit opravdu originální kousek. Jistě si zamilujete třeba brýle ve tvaru kočičích očí. Všechny tyto způsoby můžete vyzkoušet buď zvlášť, nebo je zkombinovat.

4964367:gallery:true:true

Názorné ukázky si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová