Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Emma Thompson ve vzorovaném kabátku

24. května 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. Emma Thompson (59) vypadala skvěle na natáčení nového filmu.

Emma Thompson se i ve svých skoro šedesáti letech umí opravdu předvést. Styl jí není cizí a umí zazářit nejen na červeném koberci. V tomto případě se rozhodně nejedná o obyčejný outfit. Tento model měla na sobě při natáčení nového filmu Late Night.

Originální kabátek oživil černý outfit. Vedle kabátku stojí za povšimnutí i lodičky. Podobné měla v oblibě i Carrie ze Sexu ve městě. Zdobné obutí se nosí, pokud se vám nechce do podpatků, na výběr máte i pohodlnější boty.

Buďte jako Emma Thompson

Černý outfit snadno oživíte vzorovaným kabátkem. Vedle lehkého kabátku můžete zvolit třeba bomber. Široké kalhoty a jehlové podpatky z vás udělají elegantní dámu. Halenku zastrčte do kalhot, abyste ukázala svou siluetu. Zbytek doplňte zajímavým šperkem.

Emma Thompson
Autor: Profimedia.cz
Kabátek: Zara, 1599 Kč, kalhoty: Lindex, 799 Kč, halenka: Zoot, 549 Kč, lodičky: botovo.cz, 623 Kč, náhrdelník: Lindex, 349 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Podívejte se, jak to Emmě slušelo na udílení Zlatých glóbů:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/AwardsShowNetwork/BPZ

Autor: Markéta Tošnarová