Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Puntíkatá móda: Inspirujte se, jak nosit tento nestárnoucí trend!

Fotografie
5. května 2018 | 06:00

Puntíky jsou nestárnoucí klasikou, která z módy nikdy nevyjde. Retro vzor, který je někdy nazýván polka dot, se vám v šatníku neztratí a dá se nosit na mnoho způsobů. Inspirujte se u nás!

Puntíky působí na každém kousku něžně a žensky. Módní jsou každý rok, takže své puntíkaté kousky nemusíte schovávat na dno skříně, můžete je nosit stále. Letos puntíky zaplavily obchody a jsou pořádně trendy!

Vezměte si obyčejné tričko a přidejte sukni s puntíky nebo si pořiďte puntíkaté šaty a noste je s jednoduchými doplňky. Pro odvážnější jsou tu i netradiční kombinace, které vzniknou, když spojíte puntíky s něžnými květy nebo třeba s hravými proužky.

Kombinovat můžete i samotné puntíky. Zkuste kombinace černých puntíků na bílém podkladu spojit s opakem nebo vyzkoušejte dát dohromady puntíky nejrůznějších velikostí. Když si s kombinacemi chvíli pohrajete, určitě vznikne neotřelý a stylový outfit.

4941939:gallery:true:true

Pokud se vám puntíky líbí pouze na menších plochách, kupte si doplňky, které jsou jimi poseté. Puntíkatá kabelka, boty nebo silonky oživí každý outfit.

4941963:gallery:true:true

Na všechny outifty se podívejte do naší fotogalerie:

Další outfity můžete vidět ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/All New Fashion Trends/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová