Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jaké boty si teď musíte koupit? S výšivkami, s 3D aplikací nebo mules

27. dubna 2018 | 06:00

Pokud sháníte nové boty, určitě jste si už všimla, že obchody jsou plné originálních kousků. Nevyhýbejte se jim, naopak kupte si boty, které jsou vidět. Jaké jsou jarní trendy?

Letošní jaro se nosí boty, které zaujmou na první pohled. Mají totiž propracované detaily a hodí se spíše do jednoduchých outfitů. Samy jsou dost výrazné, a proto byste při jejich nošení měla ubrat jinde. Noste k nim jednobarevné kousky, občas můžete přidat nějaký volánek nebo zajímavý střih, ale vždy s rozvahou.

Mezi největší trendy patří boty s květinovými či jinými výšivkami, které jsou v kurzu již několik sezon. Nejčastěji je najdete na teniskách. Skvěle vypadají zejména na těch bílých.

Mezi další trendy patří 3D aplikace, a to opět v podobě květin, nosí se ale i korálky nebo velké mašle. Najdete je nejen na teniskách, ale i na polobotkách. Často bývají také ve spojení s metalickými barvami, které opravdu nelze přehlédnout.

Frčí i nazouváky, neboli mules. Tyto boty mají otevřenou patu, jsou elegantní a zároveň uvolněné. Snadno se kombinují a jsou opravdu trendy. Dají se sehnat jak ploché, tak na podpatku, zakoupit je můžete v jednoduchých verzích, ale i s potiskem květin nebo s volánky.

4938945:gallery:true:true

Na ty nejhezčí kousky se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová