Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zelenou parku nosí všichni! Zamilujete si ji také?

22. dubna 2018 | 06:00

Kdybychom měly vybrat jeden kousek, který si letos oblíbily snad úplně všechny, byla by to zelená parka. Obléknete ji totiž do jakéhokoliv stylu. Inspirujte se, jak ji nosit, a podívejte se, kde se dá koupit.

Přestože venku máme už teplo, rána jsou ještě chladná. A co teprve, když se přidá déšť? Parka je proto vhodným společníkem pro všechny, hodí se ke všemu a vypadá úžasně v nenucených kombinacích.

Vojenská khaki parka si dobře rozumí s bílou barvou, s květovanými potisky i s rebelskými kousky, jako jsou třeba vybíjené kotníkové boty. Vždy se snažte přidat nějaký ženský prvek. Skvěle bude vypadat třeba s bílými romantickými šaty, s podpatky nebo se splývavou halenkou.

Sázejte zkrátka na kontrasty. Parku doplňte roztrhanými boyfriend džínami a bílým basic tričkem. Sportovnější outfit vyšperkujte stylovými botami na podpatku. Takovým kontrastem dokážete, že se v módě opravdu orientujete. A kde parku koupit? Zajděte třeba do obchodu Reserved, kde ji můžete zakoupit za 999 korun, nebo si ji vyberte v internetovém obchodě zoot.cz za 1949 korun.

4927946:gallery:true:true A když říkáme, že parku nosí všichni, tak všichni! Na své si v tomto případě přijdou i muži. Ti mohou pěkné khaki parky zakoupit v obchodech C&A za 998 korun nebo v Pull&Bear za 999 Kč.

4927949:gallery:true:true

Parku nosí i celebrity. Olivia Palermo oblékla parku v elegantnějším outfitu s bílou košilí a vínovými botami na podpatku. Olivia má na dechberoucí kombinace talent a s touto dokázala, že parka není jen sportovní kousek, ale dá se obléknout téměř ke všemu.

4927952:gallery:true:true

Jak parku nosit a kde ji koupit, se dozvíte v naší fotogalerii:

Ve videu se můžete podívat na různorodé outfity s parkou:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/ H2O-Oxygen-Fashion/BPZ

Autor: Markéta Tošnarová