Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Staňte se etno divou!

23. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Slunečné počasí přímo vybízí k obměně jarního šatníku. Milujete módní trendy, ale zároveň si potrpíte na pohodlí? Vyzkoušejte uvolněný bohémský styl, který je hitem nadcházející sezóny. Nechte se unášet na hravé módní vlně a vklouzněte do obuvi z nové kolekce Deichmann inspirované stylem hippie a Orientem.

Rozevláté šedesátky

Zapomeňte na usedlé kousky a rozjasněte svůj vzhled nápaditým etno stylem. Užijte si pocit lehkosti v příjemném vzdušném oblečení, které vás nikde neškrtí a přitom vypadá nesmírně šik. Inspirujte se „šedesátkovou“ hippie módou či trendy festivalovým lookem. Nejste zrovna fanoušek výrazných bohémských vzorů? Vsaďte na ženskost a jednoduchost! Staňte se neodolatelnou etno vílou v rozevlátých bílých šatech a doplňte je atraktivními designovými sandálky z kolekce Online Exclusive!

Autor: DEICHMANN-OBUV s.r.o.
 

Aztécké vzory

Vpusťte do svého jarního šatníku módu inspirovanou Latinskou Amerikou a nabijte se její pozitivní energií. Originální aztécké vzory se opět vracejí na módní výsluní. Nechte je vyniknout a kombinujte je s jednobarevnými a jednoduchými prvky. Působí na vás tento hit až příliš „divoce“? Ozvláštněte svůj jarní outfit alespoň trendy obuví v aztéckém stylu z nové kolekce Deichmann! Minimalistické nízké sandálky či komfortní obuv na klínku s jemnými geometrickými vzory příjemně oživí váš zevnějšek. 

Autor: DEICHMANN-OBUV s.r.o.
 

Jižanské espadrilky

Léto bez pohodlné plátěné obuvi si snad ani neumíme představit. Doplňte svůj letní festivalový look stylovými espadrilkami. Nechte svoje kotníky vyniknout v přitažlivých metalických či pastelových modelech od Deichmanna! Pokud toužíte po krásně dlouhých nohách, zvolte ikonický model espadrilek na klínovém podpatku. Pro ještě větší pohodlí a vzdušnost vybírejte kožené modely z kolekce 5th Avenue.

Autor: DEICHMANN-OBUV s.r.o.
 

Bez kabelky ani na krok

Přiveďte svůj bohémský outfit do dokonalosti s nepřehlédnutelnou kabelkou v etno stylu. Třásně, nýty, perforace či rafinované copánky vytvoří i z obyčejné kabelky poutavý šperk.

Autor: DEICHMANN-OBUV s.r.o.