Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Proměnu jsem si dala jako odměnu za rozvod, říká Jovana

Video se připravuje ...
Avon proměna jako odměna za rozvod
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
11. dubna 2017 | 06:00

Čtenářka Jovana se nebojí jít vstříc i těm nejtěžším životním rozhodnutím. Po náročném životním období, které skončilo rozvodem a převzetím manželových dluhů, se rozhodla postavit se zpět na nohy. Díky proměně s Avonem si užila zasloužené hýčkání a začala se opět cítit jako žena!

„Proměnu jsem si nadělila jako dárek za nelehké životní období, kterým jsem musela projít a ještě stále procházím. Chtěla jsem se dozvědět, co mi sluší a znát názory odborníků. Před proměnou jsem byla nervózní, ale i hodně zvědavá, jak budu vypadat, až si mě vezme do parády například vizážista, který líčí celebrity," řekla nám Jovana Exnerová (46). 

Vlasy: „Paní Jovana přišla s prosbou, že by chtěla poradit s účesem. Tmavé vlasy střední délky jsou pro ni stálicí, a proto se těšila na změnu. Nakonec jsem ale odstín zachovala, vlasy vyživila a zaměřila se na trendy účes,“ popisuje Markéta Brocková z kadeřnictví Klier.

Styl: Paní Jovana má skvělou postavu, kterou se i před proměnou snažila podpořit. Toto byl i záměr při výběru stylingu.

Jak proměna probíhala  

Vlasy: „Vlasům jsem dodala lesk přelivem bez odstínu, který jim dodal i výživu. Poté jsem aplikovala hydratační masku a vrhla se do stříhání. Po konzultaci jsme se dohodly na dlouhém bobu, který je žhavou novinkou letošního roku. Na závěr jsem vlasy žehličkou jemně natočila a poradila, jak účes doma lehce stylovat,“ vysvětluje kadeřnice.

Styl: „S paní Jovanou se moc dobře pracovalo. Nebála se v podstatě ničeho, sama se ráda obléká moderně, takže jsme se lehce na oblečení shodli. Vybrala jsem jí dvě varianty, které jsou ideální právě na začátek jara s tím, že otevřené sandálky může podle libosti vyměnit za uzavřené boty a případně k sukni obléknout na studená rána punčocháče,“ radí stylistka.

Na celou proměnu se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Avon proměna jako odměna za rozvod • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Pavel Bauer, Vizážista značky Avon radí, jak se starat o umělé řasy:

„Umělé řasy jsou teď opravdu v kurzu, i u nich ale platí určitá pravidla. Nenanášejte na ně řasenku, protože její odličování by je zatěžovalo a rychleji by pak padaly. Řasenkou můžete zvýraznit maximálně koutky a spodní linii řas. Než se pro umělé řasy rozhodnete, pořádně si kosmetický salon prověřte a zjistěte si, která metoda lepení je pro vás tou nejvhodnější,“ upozorňuje vizážista.

Jak byla paní Jovana spokojená?

„Změnou jsem byla mile překvapená. Obdivuju hlavně práci vizážisty, protože pro mě samotnou je líčení uměním, na které nemám nadání. Stejné je to i s vlasy, proto jsem ráda, že mi kadeřnice vytvořila účes, který se snadno udržuje. Díky závazku, který jsem si z manželství odnesla, je pro mě takové hýčkání doslova nedosažitelné. Proto chci poděkovat celému týmu, že jsem se díky nim mohla opět cítit jako žena.“

Výzva: Máte chuť na změnu? Tak pojďte do toho! Užijete si den plný zkrášlování a ještě si odnesete cenné rady profesionálů. Své aktuální fotografie postavy a obličeje, velikost oblečení a důvod, proč byste se chtěla proměny zúčastnit, posílejte na e-mail: karolina.havlikova@cncenter.cz

Všechny použité produkty a proměnu paní Jovany najdete v naší fotogalerii

Autor: Natálie Hrdá