Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plisované sukně sluší všem! Proč si ji pořídit a s čím ji nosit?

Fotografie
7. dubna 2018 | 06:00

Na jaře se spousta žen vrací k plisovaným sukním, které působí velmi žensky a elegantně. Nemusely čekat, tenhle kousek se dá nosit po celý rok! Pojďte se inspirovat nejen jarními outfity.

Plisovaná sukně je ideálním kouskem zejména pro milovnice ženskosti, ale užijí ji i ty ženy, které upřednostňují tenisky před lodičkami.

Jinak ji zkombinujete téměř s čímkoliv. Skvěle vypadá s koženou či denimovou bundou. Pokud chcete být formálnější, klidně ji oblékněte k saku. Sako by mělo mít ideálně kratší střih. Pokud preferujete delší saka, přidejte pásek do pasu. Vytvořit siluetu v delší sukni je klíčovým bodem, zejména pro ženy s problematickou postavou.

Pokud vás kila navíc netrápí, vyzkoušejte uvolněný styl. Nechte vršek volně splývat přes sukni, nezastrkávejte ho dovnitř. Podle své výšky se pak rozhodněte pro obuv. Jste-li malého vzrůstu, zvolte podpatky, jinak můžete sáhnout i po plochých botách.

4901605:gallery:true:true

Když je zima, obujte k ní kotníkové boty, nejlépe ty, které vám obepínají nohu, nebo kozačky. Zejména dobře vypadají ty nad kolena spojené se sukní sahající pod kolena. Zakryjete tak konec bot a nebude vám zima. V nízkých teplotách noste k sukni kratší kabátek, pokud jste odvážná, můžete zkusit i kožešinu.

4901647:gallery:true:true

Další nápady, jak nosit plisované sukně, si prohlédněte v naší fotogalerii:

Další inspiraci najdete ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Fashion Trend Seeker/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová