Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: V khaki bomberu a kozačkách jako Cindy Crawford

5. dubna 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. Jedna z nejznámějších tváří modelingu Cindy Crawford (52) oblékla stylový bomber a vysoké kozačky.

Věřili byste, že Cindy už je přes padesát? Ikonická modelka vypadá stále naprosto skvěle, jak jsme u ní zvyklí! Tentokrát se se svou rodinou vydala na Malibu, aby strávili nějaký čas společně. Vlevo můžete vidět její šestnáctiletou dceru Kaiu, která očividně krásu zdědila po mamince.

Na volný čas zvolila Cindy klasiku v podobě bílého trička a džínů. Vše ale vyšperkovala krásnou khaki bomber bundičkou a semišovými kozačkami. Barevným šátkem pak už look jen doladila.

Buďte jako Cindy Crawford

Pořiďte si hravý bomber. Jak vidíte, můžete si ho dovolit v jakémkoliv věku. Volte k němu zásadně kousky bez výrazných nápisů a obrázků a tíhněte spíše k jednoduchosti a eleganci.

Cindy Crawford
Autor: profimedia.cz
Džíny: Lindex, 799 Kč, bomber: H&M, 599 Kč, kozačky: Zoot, 2399 Kč, tričko: Zoot, 399 Kč, pásek: Lindex, 499 Kč, šátek: Lindex, 499 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Podívejte se na její šatník ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: instagram.com/Cindy Crawford/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová