Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější šaty tohoto jara: Které stojí do 800 korun?

1. dubna 2018 | 06:00

Co na jaře opravdu nesmí chybět v žádném šatníku, jsou šaty. Ve kterých přivítáte jarní sezonu? My pro vás vybraly ty nejkrásnější za ceny do 800 korun.

Kupte si nové jarní šaty a oblékněte si je hned! S vrstvením hravě zvládnete i ranní nízké teploty. Pod šaty oblékněte jednoduchý upnutý rolák nebo je navrstvěte na kalhoty. Na sebe můžete dát i více svršků, třeba kožený křivák pod trenčkot – a hned vám bude tepleji.

Dobře se vrství košilové šaty, které nikdy z módy nevyjdou a hodí se pro každou postavu. Květované zakoupíte ve Stradivarius za 549 korun, pruhované v Reserved za 699 korun a ty v pastelových barvách v Lindexu za 799 Kč.

Lindex, 799 Kč
Autor: archiv firem

Radost si můžete udělat, přestože nemůžete moc utrácet, v obchodech jarní šaty začínají už na 249 korunách a my jsme pro vás vybraly ty nejkrásnější kousky do 800 korun. V této cenové kategorii máte už velký výběr.

Jednobarevné šaty jsou sázkou na jistotu, vezmete je kamkoliv a nosit je můžete téměř celý rok. Na jaro vybírejte ty s romantickou krajkou, hravými volánky nebo ty nejjednodušší šaty rovného střihu. K nim pak můžete přidat i výraznější doplňky.

Nesmí však chybět ani květované, pruhované a také puntíkaté šaty. Květiny se každý rok vracejí a seženete je v každém obchodě. Třeba v F&F za 349 korun, v Mango za 399 korun nebo v Orsay za 799 korun.

4894773:gallery:true:true

Náš výběr jarních šatů si prohlédněte ve fotogalerii:

Podívejte se na 6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: Markéta Tošnarová