Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Kalhoty s lampasy jsou největší trend tohoto jara. Inspirujte se, jak je nosit

Fotografie
31. března 2018 | 06:00

Kdybychom měly vybrat jeden trend, který letos zažívá největší boom, byly by to rozhodně kalhoty s lampasy, s postranním pruhem. Inspirujte se, jak nosit kalhoty, které vezmete kamkoliv a sluší každé postavě!

Kalhoty, které vypadají sportovně, překvapí tím, jak snadno a parádně se dají kombinovat do nejrůznějších stylů. Navíc si je může vzít jakákoliv žena. Opticky totiž prodlužují nohy, a tím vás i zeštíhlí.

Vyrazte v nich elegantně do práce. S košilí, sakem a lodičkami díky těmto kalhotám vytvoříte zajímavý a neokoukaný look. Do práce jsou nejvhodnější kalhoty v černém či bílém provedení, zvolit můžete variantu rovných nebo širokých kalhot – ty budou do práce nejvhodnější.

4891472:gallery:true:true

Naopak džíny nebo takzvané baggy kalhoty podobající se teplákům si nechte pro svůj volný čas či do práce bez daného dress code. To však neznamená, že rovné a široké kalhoty tak nosit nemůžete. Hodí se totiž nejen k halence a k botám na podpatku, ale i k obyčejnému tričku a teniskám.

4891452:gallery:true:true

Celebrity lampasy také milují, vědí totiž, že jim opticky protáhnou postavu. Na své si přišla Blake Lively s elegantními černobílými kalhotami, Victoria Beckham s širokou verzí kalhot, Gigi Hadid s moderními rozšířenými džínami i Jennifer Aniston se sportovnější verzí.

4891479:gallery:true:true

Na všechny povedené outfity se můžete podívat do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová