Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pražský týden módy: Na mola vyrazily plus size modelky! A co oblékly celebrity?

19. března 2018 | 16:00

Zatímco my nakupujeme oblečení na jaro, módní návrháři už jsou dál. Prague Fashion Week představuje kolekce pro podzim a zimu 2018/2019, které si prohlédly i celebrity. Na přehlídky se přišla podívat Jitka Schneiderová, slušelo to i Tereze Maxové a Monice Babišové. Co si vzaly na sebe a jak přehlídky probíhaly?

Krásné kolekce předvedli snad všichni zdejší návrháři. Obzvlášť speciální byla přehlídka Lukáše Lindnera, který prosazuje to, že móda má být nositelná, má zkrátka splňovat svůj účel. A tak si na přehlídku najal starší a plus size modelky, což se na fashion week jen tak nevidí. Podle nás to byl skvělý nápad!

Lukáš Lindner zapojil do přehlídky i plus size modelky.
Autor: mbpfw

Jitka Schneiderová vytáhla hned dva modely, nejprve na přehlídku Chatty a poté na přehlídku Blažek. Za nás byl druhý outfit povedenější. Vzorované šaty s kabátkem a nenápadné lodičky. Styl, který Jitce skvěle sedí.

Jitka Schneiderová šla na přehlídku Blažek.
Autor: profimedia.cz

Nejvýraznější model oblékla Monika Marešová (Koblížková). Červený overal se sportovním nádechem od Maison Valentino dala nečekaně dohromady s růžovou bundou, která na sobě měla i leopardí vzor. Na někoho možná moc, ale na pražský týden módy naprosto vhodná kombinace.

Monika Marešová v odvážné červenorůžové kombinaci.
Autor: profimedia.cz

Některé celebrity oblékly i kousky od návrhářů, kteří na fashion week své nové kolekce představovali. Třeba topmodelka Zuzana Stráská oblékla tričko z dílny Odivi. Na přehlídkách nesměly chybět ani Tereza Maxová, Dominika Cibulková nebo Monika Babišová. Prohlédněte si nejen jejich modely v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová