Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Outfity s jarními šátky: Nenoste je jen kolem krku a inspirujte se u Kate!

17. března 2018 | 06:00

Barevný šátek je jarní nezbytností. Snadno s ním oživíte i ten nejjednodušší outfit. Navíc šátek nemusíte nosit jen kolem krku, podívejte se na inspiraci do naší velké fotogalerie.

Šátky jsou skvělým módním doplňkem. Pokud si je zamilujete stejně jako my, pořiďte si rovnou kvalitní kousek, a to nejlépe ze saténu, v tom vám nebude zima ani moc teplo.

Na jaře vám bude nejlépe s barevným vzorovaným šátkem, který snadno oživí i ten nejméně barevný model. Klidně se můžete obléci celá do černé a s barevným šátkem máte rázem zajímavější outfit.

Možná to tak nevypadá, ale šátek může pomoci i s prodloužením postavy. Šátek uvažte kolem krku a nechte jeho konce splývat dolů. Jeho svislá linie vás opticky prodlouží. Ale kdo řekl, že šátek můžete nosit jen kolem krku? Klidně ho uvažte na kabelku nebo místo náramku na ruku.

4865894:gallery:true:true

Ale tím to nekončí. Šátkem si můžete uvázat i vlasy, zkuste si ho jednou vzít místo gumičky nebo ho uvázat jako turban. Podívejte se na video s podrobným návodem:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

Skvělý způsob, jak nosit šátek, je i s páskem. Šátek si přehoďte přes ramena a splývající konce v pase přepásejte opaskem. Takto můžete šikovně zakrýt ramena u svršků, které jsou na ramínka. Samozřejmě takto můžete šátek nosit i bez pásku.

4865924:gallery:true:true

Kate Middleton ví, že doplňkem svůj outfit nejlépe vyzdobí. Nosí ráda nejenom klobouky, ale i šátky. Sama dává přednost těm vzorovaným a barevným. Vždy je má perfektně sladěné se zbytkem outfitu.

4866966:gallery:true:true

Způsobů, jak nosit šátky, je mnoho, inspirujte se i v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová