Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zapomeňte na nudná trička, pořiďte si halenku s vázáním či s volánky

16. března 2018 | 06:00

Na nudná trička a klasické košile tentokrát zapomeňte, letos se totiž nosí halenky se zajímavými detaily. Nejvíce frčí halenky s vázáním v pase a s volánky. Kterou si vyberete?

Neobvyklé modely se nosily již v loňském roce – halenky odhalující ramena nebo zapínání košil na zádech. Letos nás překvapí hojně zastoupené volánky a vázání halenek v pase. Na jaro ideální modely plné romantiky.

Halenky, stejně jako košile, využijete nejen pro volný čas, ale i do práce. Tam však volte umírněnější barvy i vzory. Stejně tak, co se týká odhalených ramen, pokud máte v práci daný dress code, vždy přes takovou halenku přehoďte alespoň sako.

S romantikou se letos šetřit nebude, volánky najdete ve všech kolekcích. V F&F si můžete pořídit halenky s volánky a s jemnou perforací, a to od 399 korun. Jednoduché, ale barevné modely seženete v obchodě Mohito od 499 korun.

Mohito, 499 Kč
Autor: archiv firem

Nejen originální, ale i praktické modely, to jsou svršky se zavazováním v pase. Tyto halenky vám zdůrazní pas, což je velmi žádoucí. Díky tomu se hodí pro všechny typy postav. Tyto krásné kousky seženete v obchodech Bershka od 449 korun nebo v Promodu od 799 korun.

Promod, 799 Kč
Autor: archiv firem

A které vzory najdete v obchodech nejvíce? Zejména květiny, puntíky a proužky, ale pozor na černo-bílé proužky, v módě jsou zejména barevné. Modro-bílé a červeno-bílé proužky letos frčí a ve spojení s volánky se jedná o neokoukatelné svršky. Například v obchodě Reserved seženete tuto halenku s volánkovitými rukávy za 649 Kč. V takové halence vás jen tak někdo nepřehlédne.

Reserved, 649 Kč
Autor: archiv firem

Na ty nejkrásnější kousky se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová