Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blogerka napodobuje outfity vévodkyně Kate. Které to sluší víc?

14. března 2018 | 06:00

Kanadská blogerka Stephanie (27) se rozhodla zasvětit svůj blog oblékání, ale ne tak ledajakému. Snaží se totiž napodobit outfity, které nosí Kate Middleton. Podívejte se, jak se jí to daří.

Své fotografie sdílí nejen na svém blogu, ale i na Instagramu, kde má více než 11 000 fanoušků. Tvrdí, že vždycky milovala Katin elegantní a klasický styl a ještě předtím, než ji napadlo založit si blog, se mnohokrát přistihla, že si nevědomky vybírá podobné kousky, jako nosí právě Kate.

„Můj otec pochází z Británie. Když jsem vyrůstala, věděla jsem snad vše o královské rodině. Léta sleduji nejen jejich módu, ale i zamilovaný příběh Williama a Kate,“ říká Stephanie. Navíc dobře ví, že lidé mají vévodkyni Kate rádi, a tak se rozhodla upoutat právě napodobováním jejího stylu.

Kousky, které nakupuje, jsou ve stejném stylu, ale mnohem levnější. Třeba zde má na sobě Kate rudé šaty za 1300 dolarů od návrháře Thornton Bregazzi. Blogerka Stephanie sehnala podobné za 169 dolarů, což je v přepočtu asi 2500 Kč.

Blogerka napodobuje outfity vévodkyně Kate.
Autor: budgetduchess.com

Nejčastěji nakupuje v obchodech Zara, H&M, Old Navy, Banana Republic, a dokonce se obrátila i na eBay, kde nalezla podobné šaty, jaké si Kate oblékla na cestu do Austrálie. Modrobílé vzorované zavinovací šaty měla Kate od návrhářky Diane von Furstenberg.

Blogerka napodobuje outfity vévodkyně Kate.
Autor: budgetduchess.com

Na všechny outfity se můžete podívat ve fotogalerii:

Podívejte se na video z Katiny cesty do Skandinávie:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/ EasyTech/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová