Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jarní kolekce spodního prádla: Vedou pudrová barva a květiny

25. února 2018 | 06:00

Jarní trendy se netýkají jen oblečení, ale samozřejmě i spodního prádla. Udělejte si radost novou podprsenkou nebo rovnou soupravou spodního prádla, kterému dominují svěží barvy a potisky květin.

Trendy barvy spodního prádla pro toto jaro jsou v pudrových tónech: něžně růžová, krémová či fialová. Dále jsou to květiny, které vládnou snad všem kolekcím spodního prádla. Najdete je zejména ve fialových a růžových tónech.

Můžete se o tom přesvědčit i v nové kolekci s názvem Baroque od firmy Timo, která vyrábí spodní prádlo z těch nejjemnějších materiálů. Letos se značka zaměřila na pudrový podklad s barevnými květinami. Podívejte se na video s novou kolekcí Baroque:

Video se připravuje ...
Nová kolekce spodního prádla Baroque značky Timo. • VIDEO: Timo

Nebylo by to to pravé, kdyby v kolekcích spodního prádla chyběla krajka – ta bude módní vždy. Vsadila na ni zejména značka Tezenis. A nejen na krajku, ale také na něžně růžovou barvu, která v jejích kolekcích vede. Stejně tak u této značky najdete stále módní podprsenky s ozdobnými ramínky, která mohou být viditelná pod svrškem.

Květované spodní prádlo by pod oblečením vidět být nemělo, opět maximálně zdobná ramínka. Pod průsvitná trička proto volte prádlo v tělové či pudrové barvě. Chcete-li luxusní květovanou podprsenku, tak vedle značky Timo vévodí kolekcím spodního prádla Boux Avenue. Tato firma poměrně nedávno otevřela svůj první obchod v Česku, a to v Praze v OC Chodov. Najdete zde luxus za velmi přijatelné ceny, podprsenku například koupíte již za 500 korun.

To nejkrásnější spodní prádlo z nových kolekcí si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Podívejte se na video s novou kolekcí Créme Brulée značky Timo:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Timo

Plánujete svatbu? Všechny potřebné informace naleznete ZDE »

Autor: Markéta Tošnarová