Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velká prsa jako Salma Hayek: Jak se vkusně obléknout?

26. února 2018 | 06:00

Každá z nás má jinak tvarovanou postavu. Důležité je umět s ní správně pracovat. Zvýraznit to, co je pěkné, a nedokonalosti skrýt. I celebrity řeší stejné problémy – třeba jako Salma Hayek (51), která má velké poprsí. Inspirujte se jejími outfity, které budou svědčit všem postavám s větším hrudníkem.

Salma se vždy pyšnila krásným hrudníkem, a přestože její přírodní poprsí bylo dost velké, nechala si ještě udělat plastiku, a zvětšila tak svá ňadra o jednu velikost. Stejně jako Salma Hayek se s velkými ňadry potýkají i další ženy, jako jsou Rihanna, Christina Hendricks, Kate Upton nebo Nicky Minaj.

Pokud jste na tom podobně jako tyto ženy, hlavním cílem by pro vás mělo být, aby váš hrudník nepůsobil oproti zbytku těla tak mohutně. Pozor si dejte na výstřihy, které by měly být decentní. Noste zavinovací topy nebo ty s véčkovým výstřihem, který nejen opticky zmenší prsa, ale i vám prodlouží postavu.

Všechny topy volte nejlépe v tmavších barvách, ty opticky zmenšují. Pokud máte ráda vzory, volte je co nejmenší. Velké vzory by zbytečně přidaly na objemu. Vhodné pro vás budou i halenky volnějšího střihu. Pěkně vypadají sako nebo kožená bundička přehozené přes top. Mohutnější budete vypadat i v objemných pletených svetrech, proto vybírejte ty s hladkou strukturou.

4018877:gallery:true:true

Opatrně s roláky, které velikost prsou zvýrazní. Pokud máte hezkou postavu, nemusí to být na škodu. Zapomenout byste ale měla na kombinaci podprsenky či body a saka, ta se hodí pro ženy s menším poprsím. Stejně tak se vyhýbejte topům z elastických látek, které zvýrazňují nedokonalosti, a navíc se roztahují a jsou pak průsvitné. Nenoste ani vršky z pevných látek, které vaše prsa naopak splácnou.

Nezapomínejte hlavně na správné spodní prádlo, které je opravdu důležité. Správná podprsenka je pro vás oporou a díky ní se budete nejen cítit dobře, ale i oblečení na vás bude vypadat lépe. Podívejte se na video, díky němuž zjistíte, jaké chyby děláte při výběru podprsenky, pokud máte velká prsa:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová