Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Victoria Beckham v army zeleném outfitu

22. února 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. Victoria Beckham (43) má problémy v podnikání, ale stále vypadá skvěle.

Victoria Beckham se poslední dobou pere se svou módní značkou. Loni s ní značně prodělala, a drahé modely tak nosí spíše sama. Přesto si ale pyšně vykračuje dál, a to zejména díky svému manželovi Davidu Beckhamovi, který jí poskytuje nejen psychickou, ale i finanční podporu, jelikož značka se stále drží na trhu.

Victoria vyrazila z hotelu v New Yorku ve stylovém army oblečení. Khaki barvu může obléci každá žena, sluší totiž nejen brunetám, ale i blondýnám a zrzkám. Victoria ukázala, že skvěle vypadá s černou barvou, ale nosit ji můžete i s béžovou a pro odvážnější je ke kombinaci i se žlutou nebo s dalšími pastelovými barvami.

Buďte jako Victoria Beckham

Vsaďte na outfit v jedné barvě. Opticky vám prodlouží postavu a bude působit luxusně. Khaki barva je v tomto případě skvělou volbou. K zelené halence a volným kalhotám přodejte kotníkové boty a crossbody kabelku.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz
Kalhoty: Zoot, 1889 Kč, halenka: Orsay, 499 Kč, kabelka: Baťa, 999 Kč, boty: Baťa, 1999 Kč, brýle: Zoot, 939 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Jak vypadat jako Victoria Beckham:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Youtube.com/vogue

Autor: Markéta Tošnarová