Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jarní kolekce jsou tu: Jaké kousky v nich najdete?

11. února 2018 | 06:00

Teplo k nám ještě nezavítalo, ale nové jarní kolekce jsou již v obchodech. Co bude toto jaro trendy a co už teď najdete v nabídkách? Našly jsme pro vás ty nejkrásnější kousky z aktuálních kolekcí.

Jako každý rok tu máme klasické béžové trenčkoty, kožené bundičky nejrůznějších barev a s potisky květin. Tyto kousky k jaru zkrátka patří. Květiny se objevují snad na všem a vedle potisků tu stále máme krásné výšivky. Bundičky i kabátky si určitě letos zamilujete v semišovém provedení – měkké na dotek i na pohled.

Pokud chcete vyzkoušet něco jiného než klasiku, vsaďte na originální pláštěnky a parky, které odolají každému jarnímu dešti. Čemu se letos nevyhnete, je potisk kostek a puntíků. Retro je zpět! Puntíky obsypaly šaty, sukně i halenky.

S barvami se také roztrhl pytel, na černou zapomeňte. Letos si do skříně kupte kousek v pudrově růžové, zelené, žluté, bledě modré nebo oranžové barvě. Je tu přece jaro – a to si žádá barvy!

Pokud uvažujete o nových kalhotách, na jaře užijete ty ve zkrácené délce. Pruhy na stranách kalhot také nejsou výjimkou. Holdujete-li raději džínům, zakupte si ty s květovanými výšivkami nebo s ozdobou perliček.

Bershka, 799 Kč
Autor: archiv firem

Výběr těch nejkrásnějších jarních kousků si můžete prohlédnout ve fotogalerii:

Výšivky jsou stále v kurzu. Ve videu zjistíte, jak je nosit:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Jaro se blíží a vy plánujete svatbu? Vše potřebné najdete ZDE »

Autor: Markéta Tošnarová