Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bundy a kabátky, které uvítáte, až se oteplí: Které se dají právě teď koupit?

16. února 2018 | 06:00

Jara se prostě nemůžeme dočkat. Dlouhé čekání je třeba si zkrátit barevným kabátkem nebo bundičkou. Můžete čekat, až se oteplí, nebo nosit některé kousky už teď. Jak na to?

Letos letí semiš, najdete ho na trenčkotech i na křivácích. Co se týká zdobení, můžete vybírat z květinových výšivek, kostkovaných vzorů a zdobných pruhů na rukávech. Co se barev týká, vsaďte na ty pastelové, které k jaru zkrátka patří.

Pokud máte raději klasiku, béžový trenčkot nebo černá kožená bunda se vám ve skříni rozhodně neztratí. Už jen z toho důvodu, že se jedná o dva základní kousky každého šatníku.

Jak tyto kousky nosit už teď? Třeba takový kožený křivák můžete obléknout pod svůj oblíbený zimní kabát místo saka. Jarní náladu přinesete zejména s pastelovými barvami. Třeba pudrově růžový křivák bude vypadat dokonale pod šedým kabátkem. Kombinovat ale můžete i jiné barvy.

4006308:gallery:true:true

Pokud netoužíte po experimentech, v obchodech je na výběr i mnoho kabátků vhodných do chladného počasí, jen v barevnějším provedení. Tak se k jaru alespoň trochu můžete přiblížit. Barva vám zlepší náladu, psychicky vás zahřeje i zkrátí dlouhé čekání na teplejší dny. Třeba tento kabát, jeho zelená barva navodí tu správnou jarní náladu. Seženete ho v obchodě Stradivarius za 1399 Kč.

Stradivarius, 1399 Kč
Autor: archiv firem

Ve fotogalerii najdete ty nejhezčí jarní bundy a kabáty:

Podívejte se na video o tom, jak se postupně vyvíjel styl kabátů:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/ Glamour Magazine/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová