Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

S čím kombinovat boyfriend džíny? Inspirujte se v naší fotogalerii

Video se připravuje ...
S čím nosit boyfriend jeans? 3 tipy na outfity, které si zamilujete!
VIDEO: Karel Dlabač
10. února 2018 | 06:00

Džíny jsou nesmrtelnou záležitostí. Určitě jich doma máte více, v různých barvách a střizích. Tentokrát se zaměříme na boyfriend džíny. Víte, jak je kombinovat?

Boyfriend džíny seženete v mnoha variacích. Typické jsou pro ně snížený sed, rovný a volnější střih a délka nad kotníky. Často je doplňují i potrhaná místa a díry. Do kanceláře si je rozhodně neberte, na volný čas, na párty a do práce, kde není daný dress code, jsou však ideální.

Díky kratší délce vyniknou boty, které si k nim berete. Skvěle vypadají s lodičkami, sandálky nebo teniskami. V zimě si k nim klidně obujte kotníkové boty a podle výšky bot nohavice ještě ohrňte.

Takovéto uvolněné džíny kombinujte klidně s něčím elegantnějším, vznikne tak parádní módní kontrast. Nejúžasněji vypadají s botami na podpatku a elegantním sáčkem. Tak můžete klidně vyrazit do práce nebo na večeři. Zkuste klasické sako vyměnit jednou za sako ve stylu Chanel, jako vidíte na obrázku.

3959481:gallery:true:true

Když se chystáte na večírek, tyto džíny vám také poslouží. Zkuste si k nim vzít hříšně vysoké podpatky, koženou bundičku s košilí nebo černé sako se sexy topem a k tomu přidejte hravé psaníčko. Tyto kombinace si zamilujete!

3959495:gallery:true:true

Olivia Palermo také ví, že boyfriend džíny jsou ideální volbou pro volný čas. Zkombinovala je s jednoduchým svetrem, béžovými balerínkami, které opticky prodlužují nohy, a s šátkem.

3959497:gallery:true:true

Ve fotogalerii naleznete spoustu outfitů pro inspiraci:

Podívejte se na video, kde vám popíšeme různé střihy džínů:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová