Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotná Kate ve Skandinávii: Chudinka téměř nevyzula podpatky

9. února 2018 | 06:00

Oficiální návštěvu skandinávských zemí Švédska a Norska podnikli minulý týden vévodkyně Kate (36) a princ William (35). Pojďte se podívat, jaké dokonalé outfity Kate předvedla tentokrát.

Outfity Kate Middleton nás nepřestanou ohromovat. Bez nádherných šatů a kabátků se neobešla ani její cesta do Skandinávie, kterou podnikla minulý týden s princem Williamem.

Pár vyrazil z Londýna rovnou do Švédska. Kate si na cestu vzala růžový kabátek od značky Mulberry. Jejich cesta pokračovala akčně, po příjezdu si totiž zahráli hokej. Kate v kabátku Burberry a ve svetříku švédské značky Fjällräven.

Stejně jako Diana si také Kate oblíbila značku Catherine Walker – oblékla zelený kabát a šaty. Stejné značky byl i červeno-bílý kabát se vzorem kohoutí stopy, pod kterým se ukrývaly smetanové šaty. Na slavnostní oběd s králem Karlem XVI. Gustavem si vzala dlouhé saténové šaty s orientálním vzorem značky Erdem. Kate je zvyklá oblékat kousky místních značek, proto tentokrát zvolila kašmírový kabátek od Ida Sjöstedt Couture.

Ze Švédska pokračoval pár do Norska, kam Kate přiletěla v modrém kabátku opět značky Catherine Walker. K němu si následně oblékla kožešinový klobouk Lacorine.

V kabátě Catherine Walker a lodičkách Stuart Weitzman vystupovala Kate z letadla.
Autor: profimedia.cz

Slavnostní večeři u krále Haralda vévodila něžně růžová róba od návrháře Alexandera McQueena. Šaty doplnila psaníčkem Jimmy Choo a speciální byly zejména její šperky. Diamantové náušnice a náramek jí zapůjčila královna Alžběta II., která je dostala od svého manžela v den svatby.

Cestu zakončila sportovnějším outfitem u příležitosti návštěvy skokanského můstku Holmenkollen. Na sobě měla péřovou bundu, jak se patří, norské značky Kjus. Na hlavu oblékla trendy kulicha značky Barts.

I přestože Kate v břiše momentálně nosí třetího královského potomka, boty na podpatku vyzula jen na sport. Jinak ke každému outfitu obula elegantní lodičky či kozačky. Jehly ovšem vyměnila za pohodlnější, pevnější a širší podpatky.

Inspirujte se nádhernými zimními kabáty vévodkyně Kate:

Plánujete svatbu? Vše, co potřebujete vědět, najdete ZDE >>>

Autor: Markéta Tošnarová