Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Máte široké boky a velký zadek? Inspirujte se outfity Jennifer Lopez!

5. února 2018 | 06:00

Každá z nás má jinak tvarovanou postavu. Důležité je umět s ní správně pracovat. Zvýraznit to, co je pěkné, a nedokonalosti skrýt. I celebrity řeší stejné problémy. Široké boky a velký zadeček se mohou stát vaší předností stejně jako u Jennifer Lopez (48). Pojďte se podívat, jak správně takovou postavu obléci.

Jennifer Lopez, Beyoncé, Kim Kardashian, Scarlett Johansson – to je jen hrstka slavných žen, které mají širší boky a větší pozadí. Přesto vypadají skvěle, a to kvůli tomu, že svou postavu umějí obléci.

Jennifer Lopez je zdárným příkladem toho, že své boky máte milovat, jsou totiž velmi ženské. Jennifer si navíc musí dávat pozor i na svou výšku, jelikož měří 164 centimetrů, takže nesmí svou postavu zkracovat. V tom jí pomáhají podpatky a správné střihy.

Bát se nemusíte úzkých bodycon šatů, ve kterých vaše ženské křivky úžasně vyniknou. Inspirací vám může být Kim Kardashian, která si na upnuté šaty a pouzdrové střihy potrpí. Zadek opticky zúží kalhoty rovného střihu. Skinny džínům se však vyhýbat nemusíte.

Zapomeňte však na bokovky a široké pásky, ty šířku boků pouze zvýrazní. Spodek raději volte v tmavší barvě, než je vršek, a pokud chcete mít vzory na sukních či kalhotách, tak ty co nejmenší. Co se sukní týká, jsou vhodné nejen pouzdrové, ale i ty v áčkovém střihu.

3917926:gallery:true:true

Co je třeba zvýraznit, je pas. Proto volte kalhoty s vysokým pasem, kabáty s páskem a projmutá saka a halenky. Délka saka či bundičky by měla končit ve výšce boků nebo pod nimi, kratší délky vás budou zbytečně rozšiřovat. Pokud jste majitelkou menšího poprsí, je dobré zvýraznit vršek, abyste svou siluetu vyvážila. Vzory, volánky či nabírání jsou na vršcích v tomto případě vítané.

Outfity a kousky, které byste měla nosit, najdete v naší fotogalerii:

Další outfity Jennifer Lopez můžete vidět ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/EasyTech/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová