Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Milovnice módy Olivia Palermo: Nechte si od ní poradit!

Olivia Palermo má pro módu opravdový cit.
19. února 2018 | 06:00

Největší módní ikona Olivia Palermo nás nikdy nepřestane svými nádhernými outfity překvapovat a svádět k novým kombinacím. Jak je možné, že nikdy nešlápne vedle a vypadá vždy tak skvěle? Pojďte se inspirovat jejími outfity a objevit její tajemství oblékání.

Olivia Palermo si zakládá nejen na originalitě svých outfitů, ale i na barevnosti. Říká, že barvy obléká zejména tehdy, když je venku špatné počasí. Miluje vrstvení základních kousků, a přestože často nosí ženské sukně a šaty, nejšťastnější je v kalhotách a šifonové košili.

Stejně tak si zakládá na správném střihu svého oblečení. Oblečení má sedět velikostně i střihově. Znát svou postavu je důležité, a pokud se vám nějaký kousek opravdu líbí, ale nesedí vám, buď ho nekupujte, nebo si ho nechte upravit na míru u švadleny.

Originální look je podle ní stejně tak důležitý. V šatníku je dobré mít pár dražších a originálních kousků od návrhářů, ale v žádném případě není nutné se oblékat do těchto kousků od hlavy až k patě. Nezáleží na tom, kolik dané kousky stály, ale jak vypadají. Klíčové je umět mixovat dražší kousky s těmi levnými.

Originalitu zajistí i inspirace z různých koutů světa. Olivia se inspiruje zejména v Tokiu, miluje totiž pánskou módu a líbí se jí, že muži zde módu řeší ve větší míře než jinde. Street style je tedy ideální inspirací pro všechny.

4006473:gallery:true:true

Abyste vypadala v oblečení dobře, měla byste se cítit sebevědomě, to zajistí vaše oblíbené kousky. Vždy na sobě mějte něco, co naprosto milujete. Nemusí se jednat jen o oblečení, ale třeba i o oblíbený parfém. Nezapomínejte ani na make-up a na upravené vlasy.

Všem také radí, že se žena nemá oblékat pro svého partnera, ale pro sebe. Od partnera si klidně podle ní můžete nechat poradit, ale ne vždy se jeho radami musíte řídit. Zkrátka buďte sama sebou!

Vybrané outfity Olivie Palermo si prohlédněte ve fotogalerii:

Na další stylové outfity se můžete podívat ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/THE FASHION CHANNEL/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová