Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kde koupit plesové šaty na každou postavu ve velikosti 40 i 56?

21. ledna 2018 | 06:00

Plesy jsou tu! Potřebujete novou garderobu? Vybraly jsme pro vás z nabídky těch nejkrásnějších šatů. Do kterých se zamilujete?

Pokud se řekne plesová sezona, představíme si nádherné šaty. Jak by ale takové šaty měly vypadat? V nejlepším případě by mělo jít o šaty dlouhé, ale pozor: dlouhé až na zem! Proto je vždy zkoušejte už s podpatky, které by zpod nich neměly vykukovat.

Pokud není na pozvánce dáno jinak, vhodnou variantou jsou i šaty dlouhé po kolena, nikoliv kratší. Ty se hodí spíš na párty a diskotéky. Chybu neuděláte ani malými černými, které se hodí na mnoho příležitostí, stále však dávejte pozor na délku.

Lámat si nemusíte hlavu ani se svou postavou. Pokud má vaše postava jen drobné nedostatky, hravě je zakamuflujete šikovným stahovacím prádlem. Běžně seženete šaty do velikosti 44 v obchodech Reserved, Zara, Orsay a i v internetovém obchodě tamsin.cz.

S většími čísly také není zásadní problém. Plus size kolekce, kde se velikosti pohybují od 46 do 56, nabízí obchody Mango, Lindex, H&M a internetový obchod Nordstrom.com, kde seženete opravdu půvabné šaty, a to od 2000 Kč výš.

nordstrom.com, 2696 Kč
Autor: archiv firem

Velký výběr šatů naleznete v naší fotogalerii:

 

Jak nosit malé černé na několik způsobů? Podívejte se na naše video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová