Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Povánoční slevy jsou zde: Kde nakoupíte nejlevněji a co bude frčet i tento rok?

3. ledna 2018 | 06:00

Lednové "nakupovací šílenství" začalo a obchody nás lákají na mimořádné akce a slevy. Jestliže v průběhu prosince některé z nich žádné zlevněné zboží nenabízely, nyní najdete akční zboží téměř všude. Vzala jsem tedy peněženku a vyrazila do obchodního centra, abych pro vás zjistila, jaká je nabídka v obchodech a co stojí za to koupit. 

Pokud toužíte po trendy vatovaných bundách, které jsou hitem jak loňské, tak letošní zimy, zamiřte do oblíbeného módního řetězce H&M. Najdete jich tu hned několik v různých barevných variantách. Pokud toužíte po klasice, můžete si vybrat z nepřeberného množství kabátů. A to všechno s padesátiprocentní slevou

Vatovaná bunda H&M, původní cena 999 Kč, cena po slevě 599 Kč
Autor: archiv firem

Jestli hledáte něco elegantnějšího, Mango nebo Reserved budou sázka na jistotu. Ve slevě mají módní halenky, košile nebo sukně. S blížící se plesovou sezonou jsou v akci také plesové šaty. Určitě ale neváhejte, protože různé velikosti mizí rychlostí blesku. Může se tak stát, že na vás zbyde všechno ve velikosti XS nebo XL. Společenské šaty si vyberete také v módním řetězci F&F, a to se slevou sedmdesát procent

Společenské šaty Reserved, původní cena 899 Kč, cena po slevě 599 Kč
Autor: archiv firem

Zaručený wow efekt způsobila prodejna obuvi CCC. Na většinu zboží mají slevu až sedmdesát procent, takže boty, které původně stály tisíc korun, teď koupíte za necelé tři stovky. Já si vybrala trendy workery na šněrování, které mě vyšly na čtyři sta padesát korun, a měla jsem chuť koupit ještě další dvoje. Najdete tu jak klasiku v podobě vyšších kozaček, mokasín nebo balerínek, tak i kousky, se kterými letos uděláte parádu. I tady ale platí, že kdo dřív přijde, ten dřív mele. Mám velikost 39, která je rychle pryč, takže pokud jste na tom stejně, neváhejte a do CCC se vydejte co nejdřív. 

Co se týče kabelek nebo módních batůžků, doporučila bych vám obchod Stradivarius. Ať už toužíte po černé klasice nebo barevných výšivkách, rozhodně si vyberete. Vybrat si můžete také z různých druhů popruhů na kabelky, ty pak můžete podle nálady střídat. Sleva třicet až padesát procent je pak dalším důvodem k radosti. 

Batoh s výšivkami Stradivarius, původní cena 549 Kč, cena po slevě 349 Kč
Autor: archiv firem

Dalo by se říct, že ať už si vyberete jakýkoliv ze zmíněných módních řetězců, rozhodně neprohloupíte. Slevy jsou opravdu všude a ještě nějakou chvíli potrvají. Jen mějte na paměti, že zlevněné zboží nemusí být pokaždé kvalitní. Nízké ceny nás sice lákají, ale často to pak končí tak, že nám oblečení leží ve skříni. Pokud vám obchodní centra nahánějí hrůzu, můžete využít e-shopy jednotlivých obchodů, a nakupovat tak z pohodlí domova. 

Autor: Aneta Pařízková