Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Oblečení z vinylu: Nosí se kalhoty, ale i kabáty

5. ledna 2018 | 06:00

Lesklý materiál, který si maličko spojujeme s pornografickými filmy a dominami, prostě budí emoce. Ať už si pod ním představíte cokoliv, nejprve byste ho měla vyzkoušet, protože při správném kombinování mohou vzniknout opravdu parádní outfity.

Vinyl, neboli PVC, je vlastně takový závěs do sprchy. Může být ale opravdu velmi sexy. Musí se s ním umět zacházet. V první řadě si všechny kousky řádně vyzkoušejte, měly by vám totiž perfektně padnout. Pokud si nejste jista, volte vinylové oblečení pouze v černých a zemitých barvách. Ty budou vypadat vždycky dobře.

Kalhoty a sukně noste s volnými vršky, jako třeba s bílou košilí nebo pleteným svetrem. Upnutějším vrškům se vyhýbejte. Abyste nevypadala jako z Matrixu, k vinylovým kouskům už nenoste žádné vinylové, kožené nebo lesklé věci.

Pokud už teď ráda nosíte koženkové kalhoty, vinyl pro vás nebude takovou změnou. Jedná se také o ideální tip na nadcházející jaro, kdy se vám do deště jistě bude hodit vinylový kabátek, můžete ho na chvíli vyměnit za tradiční trenčkot. Vinylové kousky si užívají i celebrity jako módní ikona Alexa Chung nebo modelka Gisele Bundchen.

3854504:gallery:true:true

Navíc je i neuvěřitelně praktický, nezašpiní se a je nepromokavý, takže se jedná o ideální materiál jak na jaro, tak i na zimu. I světoví návrháři ho měli ve svých kolekcích na podzim a zimu 2016/2017.

3847791:gallery:true:true

Před nákupy se inspirujte naším výběrem:

Podívejte se na video s parádním outfitem:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Celine Caraffa/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová