Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity milují velké výstřihy: Komu sluší nejvíc v roce 2017?

30. prosince 2017 | 06:00

Celebrity se rády oblékají výrazně a mnohdy i vyzývavě. Hluboké výstřihy nejsou žádnou výjimkou. Kdo je ale opravdu umí nosit a nevypadá při tom lacině? Připravily jsme pro vás přehled velkých výstřihů za rok 2017.

Na hluboký výstřih musí mít žena nejen odvahu, ale i vhodnou figuru. Výstřihům až skoro na pupík by se měly vyhnout zejména ženy s velkými ňadry. Ne všechny se toho však drží. Šaty s velkým výstřihem by měly být nějak usměrněné, buď dlouhou sukní, nebo rukávy. Někdo do toho však jde naplno a ...

A kdo má výstřihy nejraději? Nejspíše to budou topmodelka Heidi Klum a zpěvačka Rihanna. Podle toho, jak často se v roce 2017 objevovaly na veřejnosti s opravdu hlubokým výstřihem, je to jasné. Heidi si se svou postavou může dovolit mnoho, klidně si oblékne minišaty nebo do velkého výstřihu přidá řetízek na tělo.

Rihanna má smysl pro módu, ale někdy se jí to zkrátka nepovede. Zejména tehdy, když se snaží své bujné vnady nacpat do výstřihu, kam se zrovna moc nevejdou. Velké výstřihy nosí ráda nejen na společenské události.

Alicia Vikander předvádí malá ňadra v hlubokém výstřihu.
Autor: profimedia.cz

Komu výstřihy opravdu sluší, jsou ženy s menším poprsím. Ty si mohou dovolit výstřih klidně až k pupíku. Mezi takové patří zejména oscarová herečka Alicia Vikander, herečka a modelka Cara Delevingne nebo herečka Jessica Biel.

Kdo další oslnil v tomto roce velkým výstřihem, můžete vidět v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová